Ny kamprapportering – Breddefotball

Troms FK informerer alle sine klubber om at det innføres ny kamprapportering.

Hovedbudskapet er at FIKS blir lettere å bruke og mer tilgjengelig via minfotball appen. I klubbhåndboka finner du en link til instruksjons-videoer som enkelt forklarer hvordan du bruker appen.

For å kunne administrere kamprapport må vedkommende som skal utføre kamprapporteringen for «sitt lag» være registrert som kontaktperson og/eller trener på laget.

Brøyting av banen

Bilde fra brøyting i 2018

Som kjent ble det litt trøbbel under brøytinga i år da det ikke var noe isklake å kjøre på. Vi er nå i dialog med Sjøvegan Maskin for å få brøytet banen. Dessverre fikk de en feil på traktoren sin slik at det er enda litt uklart når det blir oppstart. Men vi vil få den brøytet så fort som det er praktisk mulig å få til.

Hjemmesiden på plass

Nå trenger vi hjelp fra dere til å fylle den med innhold. Siden er ment å ha mest statisk innhold så blir facebook brukt til oppdateringer og som informasjonskanal.